Betalingsbeleid
Betalingsmogelijkheden
Betalingen voor uw abonnement kan direct op TimeTec Cloud Sdn worden gemaakt. Bhd. Of via onze geautoriseerde resellers wereldwijd.
   
Voor betalingen die rechtstreeks aan TimeTec Cloud Sdn worden betaald. Bhd., Klanten 3 betalingsmogelijkheden:
 
1. Auto-debet door middel van Braintree, waar de betaling automatisch in mindering gebracht op een erkende credit card zal zijn of
2. Paypal, een online betaling kanaal
3. T / T, telegrafische overboeking betaling via banken
   
•  Klanten worden sterk aangeraden om auto-debet betaling via Braintree, een dochteronderneming van PayPal kiezen, om automatisch te verlengen cloud-abonnement en zorgen voor ononderbroken toegang tot de cloud-diensten. Braintree accepteert Visa en Mastercard voor de betalingen.
 
•  Voor de betaling via PayPal, kunt u Visa, MasterCard en American Express-kaarten gebruiken om betalingen te doen.
 
   
•  Voor de betaling door T / T de rekening informatie is als volgt:
 
Bankier: Public Bank BERHAD
Naam van de begunstigde: TimeTec Cloud Sdn Bhd (832542-W)
Rekening nr .: 3176 5268 36 (MYR)
3593 6726 19 (USD)
Swift Code: PBBEMYKL
   
Valuta
TimeTec Cloud is het gebruik van de Amerikaanse dollar als munteenheid voor alle transacties, maar PayPal en Braintree bieden een optie om uw primaire valuta te selecteren bij gebruik van de online payment gateway. U kunt uw primaire valuta op elk moment veranderen.
   
Voor degenen die de aankoop via een van geautoriseerde resellers TimeTec's wereldwijd, kunnen ze ervoor kiezen om hun abonnement betalen via de reseller met lokale facturering.
   
Wanneer de uitkeringen worden gedaan aan TimeTec resellers, TimeTec zijn niet aansprakelijk voor eventuele lokale belastingen zoals btw (belasting toegevoegde waarde) of GST die lokaal worden opgelegd.
Inschrijving Cycle
   
Inschrijving cyclus betaling aangeboden opties zijn voor één maand, kwartaal-, halfjaar- en jaarresultaten.
   
U kunt kiezen welk type van betaling cyclus en bepaalde kortingen gelden voor langere cyclus betaling.
Het beleid voor terugbetaling

   
U kunt uw account op elk gewenst moment te beëindigen door het sturen van een e-mail naar de beëindiging van de Vennootschap op info@timeteccloud.com .
   
U heeft recht op restitutie van het ongebruikte abonnementsprijzen voor dergelijke maanden, die u vooraf hebt betaald voorafgaand aan de voornoemde beëindiging ( "Ongebruikte Usage").
   
Eventuele restitutie zal worden berekend op basis van een maandelijks abonnement tarief. Elke inschrijving gebruik van meer dan 1 dag worden berekend als 1 maand abonnement.
Een terugbetaling Processing Fee van USD10 in rekening worden gebracht aan u. Restitutie zal worden bijgeschreven op uw rekening. U moet een Paypal-account beschikken, zodat de restitutie kan worden bijgeschreven op uw PayPal-rekening. Alle verwerkingen vergoedingen en bankkosten zijn voor rekening van u. Als je abonnementsgeld betaling via uw verkoper, wordt de restitutie worden gemaakt door uw reseller aan u.
betaling Veelgestelde vragen
   
Eventuele vragen of problemen bij het gebruik van PayPal-services vindt u op deze link om zelfhulp te verkrijgen.
   
Eventuele vragen of problemen bij het gebruik van Braintree diensten, verwijzen naar deze link .
   
Eventuele problemen met TimeTec, e-mail naar info@timeteccloud.com