Program Reseller Global
Menyimpulkan Jualan Fast
Mengurangkan Sokongan Kos
Dapatkan Keuntungan berulang

Program TimeTec Global Reseller
Selamat Datang ke Program Reseller TimeTec Global, program berkesan yang disesuaikan yang membantu penjual semula menaiki trend pengkomputeran Cloud dan memeluk satu peluang besar untuk pertumbuhan. Program ini ringkas dan mudah dengan objektif yang jelas; untuk membuat kesimpulan jualan dalam masa yang singkat, dan untuk mengurangkan kos sokongan untuk operasi yang lebih menguntungkan. Dapatkan semua sumber yang anda perlukan dari aplikasi 8 awan, dan membuat penglibatan anda dengan TimeTec memenuhi dan memuaskan.
1 Ample tempoh percubaan percuma di mana TimeTec menawarkan sehingga 90 hari tanpa obligasi percubaan percuma kepada bakal pelanggan, menyediakan mereka dengan jumlah yang murah hati masa untuk menjalankan kajian kemungkinan.
2 Setiap pelanggan mendapat beberapa lesen percuma seumur hidup, satu strategi untuk menarik dan memastikan keyakinan terhadap mereka dan akhirnya memulakan jualan untuk anda.
3 Satu platform reseller dan daftar masuk tunggal sederhana untuk aplikasi TimeTec berbeza untuk pemantauan dan pengurusan pelanggan anda akaun, status dan anda juga boleh menyemak butiran pendapatan anda sekaligus.
4 Acara Tajaan Program boleh didapati untuk menyediakan anda dengan sokongan pemasaran.
5 Mencari profesional jualan dan pemasaran bahan-bahan seperti kit persembahan, cadangan sampel dan lain-lain disediakan di TimeTec pusat sumber pemasaran yang boleh anda akses dalam talian.
6 Platform sokongan yang kuat untuk menyokong anda dengan e-pembelajaran, webinars, petua menyelesaikan masalah teknikal, sokongan teknikal 24/7/365, dan banyak lagi tanpa kos tambahan untuk mengekalkan pelanggan anda dan menghapuskan kos sokongan.
7 Ketersediaan berbilang bahasa Wide yang termasuk Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Cina, Indonesia, Jepun, Sepanyol dan banyak lagi untuk memenuhi pilihan bahasa yang berbeza di seluruh dunia.
8 Platform Auto-jodoh direka untuk menghubungkan anda dengan bakal pelanggan di kawasan anda.
9 Sistem auto-mailer yang boleh membantu anda dalam membuat susulan jualan anda dan mengurangkan kos jualan.
Kelebihan Ditambah
menjana pendapatan walaupun anda tidur
30 - 50% dan kehidupan perkongsian keuntungan panjang
jualan langganan berulang
terma & tiada hutang lapuk Bayaran pendahuluan
Mudah untuk menyokong
Program Pemohon Sesuai
syarikat IT
pembekal sistem pengurusan tenaga kerja
produk keselamatan vendor
ejen individu yang mahu wang tambahan
Bagaimana Hendak Menjadi TimeTec Reseller?
melawat , Pilih satu atau lebih awan aplikasi yang anda minati. Isikan borang program rakan kongsi dalam talian dan hantar
Buat akaun pengguna dan mendaftar dengan latihan webinar untuk mendapatkan biasa dengan penyelesaian
Lawati dan ketik Pusat Sumber Marketing kami untuk membantu anda dalam jualan dan pemasaran
Memulakan perniagaan awan anda dan menikmati faedah daripada Program TimeTec Global Reseller
TimeTec Cloud Solutions
Notice: Undefined index: t_SUITE in /var/www/html/timeteccloudcomtest/templates/layout/reseller_program.tpl on line 280 A
Sistem Pengurusan Kehadiran & Masa
Sistem Pengurusan Cuti Pekerja
Sistem Pengurusan Tour Guard
Notice: Undefined index: t_SUITE in /var/www/html/timeteccloudcomtest/templates/layout/reseller_program.tpl on line 329 B
i-TimeTec
Sistem Pengurusan Pelawat kediaman
Sistem Pengawasan Cloud
reseller Soalan Lazim
Become a Reseller
Penajaan acara
Sertai Webinar kami
Bercakap kepada Kami
Bahan Pemasaran